Despre Happy Dragon Vet

Am deschis cabinetul veterinar la sfârșitul anului 2017. Investim în permanență în personal și în dotările cabinetului pentru a putea oferi servicii complexe de calitate pentru animalul tău într-un mediu profesionist dar în același timp prietenos. Pentru noi animalele sunt membre ale familiilor și le îngrijim ca și cum ar fi ale noastre.

Fă cunoștință cu echipa noastră de medici veterinari profesioniști

Dr. Andra Maria Ciobotă (Pîrvulescu)

În timpul facultății, din 2007 până în 2011, am lucrat ca asistent veterinar în cadrul Cabinetului Veterinar Agro Zoo Boo, în 2011 obținând titlul de medic veterinar de liberă practică. În decembrie 2017 am decis să deschid Cabinetului Veterinar Happy Dragon Vet al cărui medic coordonator și membru fondator sunt. Am participat la numeroase congrese, conferințe și workshopuri în domeniul medicinei interne, medicinei de urgență, chirurgiei pe țesuturi moi și în domeniul neurologiei și neurochirurgiei veterinare. Sunt căsătorită și împreună cu soțul și fiica mea suntem fericiții posesori a două pisici și a unei cățelușe flat coated retriever.

Dr. Lorena Alexandra Nacu (Șchiopu)

Din 2017 până în 2018 am lucrat ca asistent veterinar în cadrul cabinetului Happy Dragon Vet, în 2018 obținând titlul de medic veterinar de liberă practică. Pregătirea continuă este foarte importantă pentru mine, astfel încât particip la cât de multe webinarii, congrese şi workshop-uri, mai ales în următoarele domenii de interes: dermatologie, citologie, gastroenterologie. Împreună cu soțul meu suntem fericiții posesori a unui motănel, Moriarty și a doi căței, Ducu şi Charlie!